TAWARAN BIASISWA YAYASAN UMP BAGI PELAJAR IJAZAH SARJANA PENYELIDIKAN TAHUN 2021 KINI DIBUKA!

POSTER_BIASISWA_YAYASAN_UMP.jpg

Assalamualaikum dan salam sejahtera;

Sukacita dimaklumkan bahawa tawaran Biasiswa Yayasan UMP kini dibuka kepada semua pelajar tempatan  Ijazah Sarjana Penyelidikan (Sepenuh Masa).

CARA MEMOHON
Permohonan boleh dibuat dengan mengisi borang permohonan Biasiswa Yayasan UMP (Pascasiswazah) di pautan yang disediakan seperti di bawah:

Sila rujuk syarat dan kriteria sebelum membuat permohonan:

1. Syarat – syarat dan kriteria

2. Borang Permohonan Biasiswa Yayasan UMP (Borang Permohonan)

Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar sebelum atau pada tarikh tutup permohonan pada 17 Disember 2021.

Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini boleh dibuat dengan menghubungi pihak IPS di talian 09-549 3205 atau email ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sekian Terima Kasih.

Cetak   Emel